Návrhy legislatívnych zámerov reformy Verejnej správy
Vláda SR 29. novembra 2000 schválila štyri návrhy legislatívnych zámerov návrhov zákonov týkajúcich sa reformy verejnej správy: návrh novely zákona o rozpočtových pravidlách, o majetku vyšších územných celkov, o majetku obcí a o obecnom zriadení. Výber najdôležitejších legislatívnych zámerov.