Mikulášsky Agrocontract preberá krachujúce družstvá - Janků, Jana
Hospodárenie poľnohospodárskeho podniku Agrocontract, a.s. Mikuláš za päť rokov od privatizácie. Hektárové rozšírenie podniku. Spoločnosť Agrocontract preberá krachujúce družstvá. Zvýšenie úžitkovosti dojníc. Zisk podniku. Rastlinná a živočíšna výroba spoločnosti. Počet zamestnancov.