Interný audit = poradenstvo pre manažment - Ruud, Fleming
Vysvetlenie pojmu interný audit. Význam potreby poradenstva v moderných podnikoch a podnikateľskom prostredí. Služby externých poradcov podpory manažmentu. Interné miesta ako poradcovia. Nová úloha interného auditu. zabezpečovacie služby. Konzultačné služby. Diskutovanie otázky, či interný audit má potrebné kompetencie pre poradenstvo pre manažment.