Aplikácia systému manažérstva kvality podľa ISO 9001:2000 a jeho dokumentácia - Bílý, Matej
Dva aspekty nového modelu Systému manažérstva kvality (SMK), týkajúce sa rozsahu jeho aplikácie a vypracovania príslušnej dokumentácie. Možné výnimky z požiadaviek ISO 9001:2000 na SMK. Termíny podľa ISO 9001:2000 súvisiace s dokumentáciou a ich definície. Zavádzanie SMK podľa ISO 9001:2000. Požadované zdokumentované postupy. Požadované záznamy o kvalite podľa ISO 9001:2000.