Nástroje a metódy manažérstva kvality pri budovaní TQM - Grambličková, Monika
Nadstavbové články systému kvality - aplikácia TQM a zlepšovanie systému kvality so zreteľom na zákazníka. Ciele TQM. Metódy a nástroje manažérstva kvality (pomocné, rozhodovacie, štatistické, plánovacie, tvorivé a i.). Charakteristika jednotlivých typov metód.