Metropola a jej všedné dni - Polakovič, Ivan
Hlavné mesto Bratislava má veľa problémov a málo peňazí na ich riešenie. Prehľad spoločností s majetkovou účasťou mesta. Spory magistrátu a mestských časti o kompetencie. Model tzv. "veľkej Bratislavy"