Európa digitálne prezbrojuje - Benka, Marián
Ak chcú európske krajiny dohnať USA, musia čo najrýchlejšie vstúpiť do éry informačnej spoločnosti. Úlohy a ciele iniciatívy eEurope. Využitie moderných technológií pri skvalitnení vzdelávania. Snaha o zvýšenie počítačovej gramotnosti v Európe. Problémy so vzdelávaním a informatizáciou štátnej správy.