Cestná daň na rok 2001
Cestná daň je priama majetková daň, ktorá sa týka využívania tuzemských komunikácií motorovými vozidlami a prípojnými vozidlami na podnikanie alebo v súvislosti s podnikaním. Legislatívny vývoj a predpoklad nahradenia cestnej dane v roku 2002. Daňovníci a uplatňovanie zákona o cestnej dani v roku 2001. Vznik a zánik daňovej povinnosti. Oslobodenie od dane. Vrátenie dane. Daňové úľavy pri kombinovanej doprave. Platenie cestnej dane a podávanie daňového priznania.