Nový rámec pre investičné služby v Európskej únii - Baláž, Vladimír
Právny rámec paneurópskeho trhu kapitálu a finančných služieb. Formy podnikania s finančnými službami v zahraničí podľa smernice 93/22/EC. Transhraničné podnikanie investičných firiem v EÚ. Klíring a vyrovnanie obchodov a depozitárne služby. Poslanie nového rámca investičných služieb.