Súhrnný pohľad na nezamestnanosť v Slovenskej republike - Mikelka, Eduard
Vekové, kvalifikačné a regionálne dimenzie nezamestnanosti. Diferenciácia regiónov SR z hľadiska makroekonomických ukazovateľov. Regionálna dimenzia trhu práce. Komparatívne výhody a nevýhody ekonomiky SR vo vzťahu k vysokej miere nezamestnanosti.