Rast výkonnosti ekonomiky a nezamestnanosť v krajinách Vyšehradskej skupiny - Juríčková, Vilma
Charakteristika ekonomického vývoja krajín Vyšehradskej skupiny. Analýza hlavných faktorov determinujúcich nezamestnanosť. Realizácia stratégie na tvorbu pracovných miest v Poľsku. Prudký pokles zamestnanosti v ČR a východiská z tohto stavu. Maďarsko a jeho priority v oblasti politiky zamestnanosti.