Národná banka vlani štyrikrát znižovala kľúčové úrokové miery - Habán, Rastislav
Vývoj Národnej banky Slovenska (NBS) Bratislava v r. 2000. Prudký pokles úrokových sadzieb. Prezbrojenie úrokového arzenálu. Po bondoch vláda vydala päťročné korunové dlhopisy. Sadzba PMR sa znížila na 6,5 perc. Úspešná aukcia 10-ročných štátnych dlhopisov. Neistota vo verejných financiách. Predstavenie východísk Menového programu NBS na rok 2001.