Opatrenie Štatistického úradu Slovenskej republiky č. 407/2000 Z.z. z 13. novembra 2000, ktorým sa vyhlasuje prvý doplnok klasifikácie produkcie
Opatrenie ŠÚ SR č. 407/2000 Z.z. z 13. novembra 2000, ktorým sa vyhlasuje prvý doplnok klasifikácie produkcie. Príloha k opatreniu - Prvý doplnok Klasifikácia produkcie. Zmeny klasifikácie produkcie.