Zákon Národnej rady Slovenskej republiky č. 274/1994 Z.z. z 24. augusta 1994 o Sociálnej poisťovni v znení zákona Národnej rady Slovenskej republiky č. 374/1994 Z.z. ...
Znenie zákona NR SR č. 274/1994 Z.z. z 24. augusta 1994 o Sociálnej poisťovni v znení neskorších zákonov a zákona č. .../2000 Z.z. z 15.12.2000. Tento zákon upravuje zriadenie, činnosť a organizáciu Sociálnej poisťovne, financovanie a vykonávanie nemocenského poistenia, nemocenského zabezpečenia a dôchodkového zabezpečenia.