Prebúdzajúci sa červený drak - Duduc, Vladimír
Čína sa pod vedením komunistickej strany rýchlo stáva národom kapitalistov. Dva prístupy - pragmatický a kritický - k chápaniu postavenia Číny vo svete. Cesta Číny do Svetovej obchodnej organizácie. Slovensko - čínske vzťahy.