Účtovná závierka 2000 pre podvojné účtovníctvo - Kardoš, Štefan
Prehľad všeobecne záväzných právnych noriem. Prehľad prác a úloh pred uzatvorením účtovných kníh. Uzavieranie účtovných kníh. Zostavenie účtovnej závierky.