Nároky zamestnanca pri výkone služby v ozbrojených silách a civilnej služby vyplývajúce z pracovnoprávnych predpisov - Kyseľová, Oľga
Pojem a druhy vojenskej služby upravuje zákon č. 351/1997 Z.z. Branný zákon v znení zákona č. 401/2000 Z.z. Výkon civilnej služby upravuje zákon č. 207/1995 Z.z. o civilnej službe v znení zákona č. 387/1996 Z.z. a zákona č. 185/2000 Z.z. Pracovnoprávne nároky zamestnancov povolaných na výkon služby v ozbrojených silách a civilnej službe. Nárok na pracovné voľno. Náhrada mzdy.