Novela stavebného zákona a jej dopad na zdaňovanie nehnuteľností - Harušťáková, Iveta
Novela stavebného zákona, ktorá nadobudla účinnosť v auguste 2000 môže ovplyvniť zdaňovanie nehnuteľností v r. 2001. Ide predovšetkým o tieto ustanovenia stavebného zákona. Rozhodnutie o umiestnení stavby. Stavba. Členenie stavieb. Bytové budovy. Nebytové budovy. Stavebný pozemok. Upustenie od kolaudácie. Pojmy stavebného poriadku. Komentár k jednotlivým ustanoveniam stavebného zákona.