Podrobný komentár k poslednej novelizácii zákona o sociálnom zabezpečení - Novotná, Eleonóra
Znenie zákona č. 233/2000 Z.z. z 30. novembra 2000, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 100/1988 Zb. o sociálnom zabezpečení v znení neskorších predpisov s komentárom.