Mierne optimistické očakávania vzostupu - Krištofičová, Dagmar
Od nového roka platí v doplnkovom poistení novela zákona, ktorá sprístupňuje tento druh poistenia pre všetkých občanov-zamestnancov. Doplnkové dôchodkové poisťovne však zatiaľ neponúkajú nový produkt. Podiel na trhu doplnkového poistenia. Vstup zahraničného kapitálu do poisťovní.