Spoločenský informačný problém - Lesáková, Milica
Intenzita, charakter a konkrétne prejavy spoločenského informačného systému. Prekonávanie rozporu medzi systémom tvorby a systémom využívania informácií. Fázy vývoja spoločenského informačného systému. Riešenie spoločenského informačného problému v Poľnobanke.