Podpora prílevu investícií na Slovensku a v štátoch strednej Európy - Ďurinda, Ján
Základné fakty o Slovensku a krajinách strednej Európy podľa mesačníka Business Central Europe. Úrady na podporu zahraničných investícií. Faktory ovplyvňujúce príliv zahraničných investícií.