Štúdio Koliba - Šporer, Peter
Z obsahu: Každá voľná koruna v Štúdiu Koliba končí u exekútorov. Minister kultúry odmieta diskutovať a trvá na zaplatení penále. Základom má byť prenájom ateliérov zahraničným spoločnostiam. O osude penále pravdepodobne rozhodnú ďalšie súdy.