Systém pre monitorovanie úrovne produktivity productivity monitoring system - PMS - Gregor, Milan
Hľadanie vhodných ukazovateľov zdravia firmy. Systém pre monitorovanie produktivity (productivity monitoring system). Vypracovanie správy o stave produktivity (productivity performance report - PPR). V závislosti na výkonnosti firmy sú podniknuté nasledovné kroky: Prípad, keď firemná výkonnosť je nad normou. Prípad, keď firemná výkonnosť je pod normou. Účel auditu.