Prílev zahraničných investícií začína naberať na intenzite - Hošková, Adela
Dlho očakávané oživenie prílevu priamych zahraničných investícií začína naberať na intenzite. Stav a vývoj prílevu PZI na Slovensko podľa jednotlivých rokov. Odvetvové smerovanie PZI. Prílev PZI podľa krajiny investora od 1.1. do 30.9. 2000. Prílev PZI do jednotlivých krajín strednej Európy. Očakávaný vývoj pre najbližšie obdobie.