Ako systematicky zlepšovať procesy v podnikoch? - Košturiak, Ján
Skúsenosti zo zlepšovania procesov v európskych a slovenských podnikoch. Odpovede na otázky: 1. Prečo nepriniesli mnohé projekty podnikových zmien očakávané prínosy. 2. Čo je zlepšovanie procesov. 3. Ako systematicky pristupovať k zlepšovaniu procesov. 4. Aké výsledky môže priniesť zlepšovanie procesov. Základné prístupy k zlepšovania procesov. Príklad postupu používaného v rámci projektov Fraunhofer IPA Slovakia.