Systémy odmeňovania - Hulín, Milan
Mzdové motivačné systémy. Individuálne orientované systémy odmeňovania. Systémy s kusovou sadzbou. Systémy odmeňovania za zlepšovacie návrhy. Skupinovo orientované systémy odmeňovania. Prevádzka a trvalé zlepšovanie systému odmeňovania. Školenie a vzdelávanie ako základ pre úspešné fungovanie gainsharingu v organizácii. Časové požiadavky na zavedenie gainsharingu.