Gainsharing - Hulín, Milan
Objasnenie charakteristík gainsharingu ako motivačného systému. Výklad pojmu gainsharing. Implementácia gainsharingu v organizáciách. Gainsharingové systémy motivačného odmeňovania. Scanlonov plán (SP). Scanlonova prémia, Scanlonov ukazovateľ. Ruckerov plán (RP) a jeho charakteristika. Ruskerova prémia. Improshare (Zvyšovanie produktivity podieľaním sa).