Zahraničný obchod Slovenskej republiky v roku 2000 - Burda, Štefan
Zahraničný obchod Slovenskej republiky v roku 2000 mal rozhodujúci vplyv na rastovú krivku HDP. Pozitívne tendencie vývoja zahraničného obchodu. Medziročný rast. Vývoj exportu. Exportná výkonnosť SR.