Nezamestnanosť v Japonsku sa blíži k historickému maximu - Mareček, Ján
Sprievodným problémom japonskej polorecesie je pomerne vysoká nezamestnanosť. Aktuálne hodnoty miery nezamestnanosti v Japonsku. Sociálne dôsledky nezamestnanosti v Japonsku.