Sociálny cestovný ruch Poľska v kontexte európskych štandardov - Lazarek, Roman
Problematika sociálneho cestovného ruchu v Poľsku. Sociálny cestovný ruch v krajinách Európskej únie. Metódy podpory sociálneho cestovného ruchu vo Švajčiarsku, Francúzsku.