Obchodní jednání a národní zvyklosti: Saúdská Arábie - Suda, Vladimír
Obchodné rokovania a národné zvyklosti v obchodnom styku v Saudskej Arábii. Pravidlá správania a spoločenské zvyklosti. Širší rámec kultúrnych zvyklostí v Saudskoarabskom kráľovstve.