Trendy vo financovaní inovácií v Európskej únii - Baláž, Vladimír
Závislosť inovačných systémov od systémov financovania inovácií. Národné finančné systémy a financovanie podnikov. Globalizácia finančných trhov a financovanie inovácií. Konvergencia národných finančných systémov. Rizikový kapitál - najrozšírenejšia forma financovania inovácií. Politiky financovania inovácií v Európskej únii. Inovačné politiky a vývoj finančných systémov.