Zdravotníctvo v Európskej únii pod mikroskopom - Papaj, Karol
Publikácia Kľúčové údaje o zdraví, ktorú publikoval Eurostat, štatistický úrad Európskej únie odpovedá na otázky z oblasti zdravotnej starostlivosti v Európskej únii.