Expresní, kurýrní a balíkové služby - Šubert, Miroslav
Expresná preprava medzinárodných kuriérskych zásielok v systéme Inter Kurýr. Český kurýr - Direct Express, ktorý zabezpečuje expresnú prepravu zásielok a komplexné služby medzi všetkými miestami ČR.