Účtovná závierka a časové rozlíšenie nákladov a výnosov - Novotná, Ľudmila
Účtovanie nákladov a výdavkov, ktoré sa týkajú budúcich období a ktoré treba časovo rozlíšiť. Účtovanie výnosov a príjmov, ktoré sa týkajú budúcich období a ktoré treba časovo rozlíšiť. Konkrétne prípady účtovania na účtoch 381 až 385, ktoré sa v praxi najčastejšie vyskytujú.