Spoločník a konateľ s.r.o. (možnosti odmeňovania - vzťah k daniam a poistnému) - Piršelová, Dagmar
Pracovnoprávne vzťahy konateľov a spoločníkov s.r.o. Pracovný pomer. Dohody podľa Zákonníka práce. Príjmy spoločníka s.r.o. (konateľa) bez pracovnoprávneho vzťahu. Povinnosť platiť poistné. Konateľ, ktorý nie je spoločníkom s.r.o. Spôsoby zdanenia príjmov zo závislej činnosti. Niektoré vybrané príklady, ktoré ilustrujú rozdiely vo výške daňovej povinnosti.