Analýza panelových údajov - aplikácia na odvetvia hospodárstva Slovenskej republiky - Benčík, Michal
Metodológia práce s panelovými údajmi a jej aplikácia pri odvetvovej analýze hospodárskeho výsledku z finančných operácií. Popis štruktúry použitých údajov a metóda ich spracovania. Aplikácia popísanej metódy.