Historický rekord - Václavová, Želmíra
Prílev priamych zahraničných investícií do slovenskej ekonomiky. Stav a prílev PZI v roku 2000 v krajinách V4. Najväčšie investície podnikov so zahraničnou účasťou v SR. Absencia investičných stimulov slovenskej ekonomiky. Druhy investičných stimulov podľa navrhovaného zákona o investičných stimuloch.