Priznanie k dani z príjmov fyzických osôb za rok 2000 - Jarinkovičová, Valéria
Povinnosť podať daňové priznanie k dani z príjmov fyzických osôb. Vypĺňanie daňových priznaní za rok 2000 podľa zákona č. 366/1999 v znení neskorších predpisov. Právna úprava. Vysvetlenie pojmov. Výpočet dane - praktické príklady. Podávanie daňových priznaní, prílohy a vzory vyplnených tlačív.