Priznanie k dani z príjmov právnických osôb za rok 2000 - Pohlod, Ján
Podávanie priznania k dani z príjmov právnických osôb za zdaňovacie obdobie roku 2000. Príklad k vyplneniu daňového priznania. Vzory vyplnených tlačív.