Potreba zamestnancov v malom podniku, jej stanovenie a pokrytie - Koubek, Josef
Otázky stanovenia počtu zamestnancov v malom podniku. Vytváranie nových pracovných miest. Analýza pracovných miest v malom podniku. Popis pracovného miesta. Zdroje informácií o konkrétnom pracovnom mieste. Význam a použiteľnosť popisu a špecifikácie pracovného miesta. Plánovanie zamestnancov. Odhad potreby zamestnancov. Odhad pokrytia potreby zamestnancov. Postup pri plánovaní zamestnancov. Najčastejšie nedostatky prejavujúce sa v oblasti vytvárania a analýzy pracovných miest a v oblasti plánovania zamestnancov v malom podniku.