Modely horizontálneho regionálneho finančného vyrovnávania - Chudý, Lucius
Návrh matematickej metódy regionálneho prerozdelenia finančných zdrojov. Koncepcia horizontálneho regionálneho finančného vyrovnávania (regióny sú charakterizované tzv. daňovou silou regiónu). Algoritmy prerozdelenia fondu horizontálneho vyrovnávania (FHV). Model lokálneho prerozdelenia FHV. Model globálneho prerozdelenia FHV.