Zákon o slobode informácií - Mogelská, Jana
Úplné znenie zákona č. 211/2000 Z.z. o slobodnom prístupe k informáciám a o zmene a doplnení niektorých zákonov (zákon o slobode informácií) s komentárom. Tento zákon nadobúda účinnosť 1. januára 2001.