Účtovníctvo nezárobkových organizácií - Laszová, Viera
Najčastejšie účtovné prípady, ktoré sa môžu vyskytnúť v nezárobkových organizáciách a ich zaúčtovanie v sústave podvojného účtovníctva. Trieda 0 - investičný majetok. Účtovné operácie. Použité účty.