Riziko a jeho miesto v podnikaní - Szarková, Ľubomíra, 1977-
Podstata rizika. Riziko v podnikaní. Rozhodovanie investora o umiestnení kapitálu. Bezriziková investícia. Neistota. Graf A.A. Thompsona. Metódy merania rizika a možnosti jeho minimalizovania v podnikaní. Dosiahnutý výnos.