Banky na trhu neživotního pojištění: problémy, výzvy, řešení - Kolcunová, Eva
Bankopoisťovne vznikajú fúziou, akvizíciou, prípadne cestou distribučnej kooperácie medzi bankami a poisťovňami. Vznik nových finančných produktov, ktoré stierajú rozdiely medzi klasickým bankovým produktom a klasickým poistným produktom. Problémy s neživotným poistením v bankách.