Lietadlá letia ponad SR krátko a draho - Beer, Gabriel
Letové prevádzkové služby (LPS) SR, š.p. Bratislava - najmladší slovenský štátny podnik. Podnik nemá finančné problémy. Náklady sú presne špecifikované Medzinárodným zúčtovacím strediskom v Bruseli. Do podniku môže kedykoľvek prísť medzinárodný audit Eurocontrol alebo IATA. Slovensko je kritizované za vysoké preletové poplatky, ktoré účtuje dopravcom. Personál LPS. Financovanie rozvoja. Hustota leteckej dopravy nad Slovenskom.