Cesty k vyšší výkonnosti - Malý, Milan
Reorientácia ( premena) amerických firiem v 80. rokoch. Všeobecné trendy. Vytváranie strategických aliancií a typických virtuálnych podnikov. Trvalá decentralizácia práv a povinností na nižšiej vnútropodnikovej organizačnej úrovne. Outsourcing. Zmena organizačnej architektúry. Empirické prieskumy úspešných stratégií amerických firiem.