Nezávislosť Protimonopolného úradu SR a všetko čo s tým súvisí - Flassik, Imrich
Otázka nezávislosti Protimonopolného úradu SR v obsahu návrhu zákona. Význam nezávislosti a odbornosti. Poukázanie na protimonopolný odbor Ministerstva spravodlivosti USA (Antitrust Division of Departement of Justice ADDJ USA).